ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Повечето хора фантазират за секс, но не с партньора си

Повечето хора фантазират за секс, но не с партньора си

Жените най-често “мислят” за бившия, мъжете – за сексуалния си идеал.

здраве.bg
Повечето мъже и жени фантазират за секс, но обект на тайните им желания изключително рядко са собствените им половинки, показват данните от допитване на американски психолози от Университета “Вермонт”. 8% от мъжете и 80% от жените са признавали, че в техните сексуални фантазии присъстват хора, с които те нямат в момента интимни отношения или дори не познават лично.
“Оказва се, че жените имат склонност най-често да си фантазират за своите бивши партньори, докато мъжете се отдават на своите сексуални идеали”, твърдят учените, цитирани от списание Prevention.
Колкото по-дълго време хората са в интимни отношения и колкото повече сексуални партньори те са имали, толкова по-голяма е вероятността да фантазират за секс с някой друг, който въобще не прилича на настоящия им партньор, допълват още психолозите. Освен това, мъжете със сексуални фантазии за други жени е много по-вероятно да изневерят на своите партньорки.
zdrave.bg

1 коментар:

marsi каза...

Колкото хора, толкова различни фантазии. Не е задължително фантазията да е свързана с друг партньор, може да е с различна обстановка, ситуация... това също е възбуждащо.