ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Фатално сексапилни..

tialoto.bg

Вампирите са по-популярни от всякога. Те винаги са били един от най-предпочитаните образи в Холивуд, стане ли въпрос за фаталност и сексапил.

Освен във филмите, вампирският вид са и една добра алтернативна модна тенденция в грима за тези, които са решили да са бъдат смели, провокативни и индивидуални.
Ето и няколко съвета за това, как да се сдобиете със секси и фатално излъчване.
Вампирите са известни с бледия си тен, така че започнете с нанасянето на основа. Фон дьо тен или пудра, но задължително в по-светли нюанси.
Отгоре прибавете руж с червеникав оттенък – така ще придобиете доста женствено излъчване, но внимавайте да не прекалите, защото може да заприличате на палячовците от цирковете, вместо на секси готик-мацка.
Очите са опушени и тъмни, затова трябва да използвате черна очна линия и тъмни сенки, които ги ще подчертаят и уголемят.
Ако се гримирате така, със сигурност ще сте доста актуални, защото на мода е всичко по-драматично, „дарк“ и емо.
Може да добавите по-светли преливащи тонове в края на окото, както и като цялостна рамка.
Може да използвате както очната линия, така и сенките – по отделно или в комбинация, в зависимост от това колко драматичен вид искате да си предадете.
Сложете си черна спирала за обем и дължина.

Червилото в тъмни тонове е една страхотна опция за завършек на цялостния вид, но ако искате да станете истински предизвикателна – нанесете един -два нюанса по светло червило в основата на устните.
Това ще придаде допълнителен обем и артистичност. Подберете цветовете, които ви допадат най-много: тъмнокафяво, тъмночервено, а защо не и лилаво.
Може също така да съчетаете тоналностите на червилото с цвета на сенките за очи.

Няма коментари: