ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Въглероден лазер за подмладяване..

tialoto.bg

В началото на есента, след морето, със сигурност сте открили още следи на времето (и слънцето) по кожата си.

Не си мислете веднага за скалпел.

Когато все още няма нужните индикации за класическия фейс лифтинг са на разположение така наречените неинвазивни методи като попълване на бръчки, ботокс, лазерен пилинг.

Най-новата придобивка в областта на естетичната медицина в клиника Нефертити представлява лазерна технология, наречена UltraPulse Encore.

Процедурата се нарича лазерен ресърфейсинг / лазерен пилинг / и позволява гъвкавост и превъзходни резултати за противодействие хода на времето и бръчките - ефективна техника за подмладяване на лицето с дългосрочни и трайни резултати.

В годините фактори като излагането на слънце, вариации в теглото, наследственост и мимическите движения на лицевите мускули допринасят за формирането на линии и бръчки.

В допълнение развитието на пигментни петънца и аномалии, неравности и белези от акне правят кожата да губи младежкия си вид.

UltraPulse Encore представлява CO2 лазер за повърхностна и строго контролирана аблация на кожата при минимално време за възстановяване.

Дължината на емитираната вълна се абсорбира в максимална степен от кожата, при което изпарява водата в нея и образува колаген.

С лазерното подмладяване можем успешно да повлияем развитието на мимически линии и бръчки – пачи крак около очите, вертикални над устните и около устата, дупчици и неравности от акне.

Процедурата: По време на процедурата, високо енергиен сноп лазерен лъч загрява и изпарява повърхностния слой на кожата, където именно са разположени кожните несъвършества и стимулира производството на нов колаген – протеина отговорен за структурата и текстурата на кожата.

По време на възстановителния период се формират нови клетки, което прави кожата да изглежда по-млада, стегната и еластична и гарантира по- свеж външен вид.
Какво да очаквате

След процедурата няма да има болка, а само усещане като за след слънчево изгаряне, образуване на крусти /малки корички /, леко подпухване и зачервяване.

Тези ефекти отминават за 3-5 дни, а именно зачервяването е индикация за процесите, които сме предизвикали в кожата. Предстои агресивен синтез на кожния колаген в дълбоките слоеве на дермата в следващите 2-3 месеца.

Резултатите

Ще забележите промяната и значителното подобрение в кожата, външния вид и текстурата на лицето си още в следващите дни, но факт е, че резултата се подобрява в следващите седмици и крайния резултат от процедурата ще се формира до 2-3 месеца. Резултатите са трайни и ще им се радвате години.
Продължителност: 15-20 минути

Лазерният пилинг /лазерен ресърфейсинг / е изключително популярна козметична процедура, която Ви позволява да подмладите кожата и да редуцирате ефектите от слънцето, стареенето или някои други козметични несъвършенства на кожата.

Терапията се смята за изключително сигурна, ефективна и удобна дори за ангажирано ежедневие. Нужно е да осигурите минимално време за възстановяване и ще изглеждате отново жизнени, млади, отпочинали и витални като преди години.

Няма коментари: