ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Водата -най-мощното лекарство в света

Не се продава в аптеките, а е най-евтиното и разпространено лекарсво. Всички го пият.

Що е то? Водата.

Магическата течност, която е навсякъде около нас и вътре в нас. Литри трябва да минават през нас всекидневно, за да сме здрави и красиви. Според източната представа за здравословен живот е нужен по литър вода на всеки 20 килограма от теглото.
Водата измива отровите, попаднали в тялото ни. И за да отслабне човек, трябва да пие много вода.
Твърди се, че най-мощното лекарство в света е горещата вода. Приемана на глътки, тя освобождава организма от токсини и премахва нервното напрежение. Съветът е всяка сутрин да се пият на гладно около 100 мл топла вода. Със закуската почакайте около половин час.
Друга полезна процедура е два пъти седмично да се пие гореща вода с няколко капки лимонов сок. Пречистващо и презареждащо действа, особено през зимата, един ден в месеца да пиете само гореща вода с мед и сок от три лимона. Китайците и японците пият горещ чай, когато се хранят, а не като нас студена вода и напитки. Студените течности след хранене втвърдяват току-що погълнатите мазнини и забавят храносмилането. И след хранене е най-добре да се пие топла вода.
Пийването на живителната течност на гладен стомах е признато за успешно от медицинското общество в Япония за лечение на главоболие, артрит, ускорен сърдечен ритъм, гастрит, повръщане, диария, запек, диабет, очни болести, затлъстяване, менингит, епилепсия, бронхит, астми, ракови болести, менструални разстройства, бъбречни заболявания, уши, нос, гърло. Необходимо е сутрин веднага след събуждане и преди измиването на зъбите да се изпият 4 чаши вода от по 160 мл. Ако не можете от раз да изпиете толкова, започнете постепенно, като увеличавате количеството. След хранене може да пиете вода в рамките на първите 15 минути, но в следващите два часа не е позволено. Методът лекува гастрит и запек за 10 дни, за месец изчезват проблемите с високото кръвно и захарта.
Колкото и да ви е чудно, от аптеките можете да си купите сребърна вода. Тя има антимикробни, антибактериални и антигъбични качества, бори инфекции и лекува рани. В камерата на хладилника можем да си направим снежна вода. Тя зарежда организма с енергия и намалява умората. Магнитната вода има лечебни и стимулиращи свойства, нормализира кръвното налягане и благоприятства правилната обмяна на веществата в организма. Мъртвата вода е отлично бактерицидно и дезинфекциращо средство, понижава кръвното налягане, успокоява нервите, подобрява съня, намалява болките в ставите. Живата вода тонизира и стимулира. Може да се приготвя в домашни условия.
Тъй че да измием отрови, шлаки и килца с най-ефикасния и евтин илач - ВОДАТА.

Няма коментари: