ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Най-шантавите диети на звездите

Много хора се възхищават от външния вид на звездите и правят всичко възможно да приличат на тях. Подбрали сме най-странните и шокиращи диети, които спазват някои от световните знаменитости.

Диетата с бебешка храна: Това е любимата диета на Рийс Уидърспуун. Като цяло тя предлага да се ядат бебешки пюрето, които нито изглеждат добре, нито са вкусни, но с тях приемаме само 600 калории на ден.

Диета с масло от грейпфрут: Това не е толкова диета, колкото терапия за черния ви дроб. На Дженифър Лопес явно добре й се отразява.

Лимонадена диета: Тука се предполага, че трябва да се пия лимонада в големи количества. Бионсе предлага да разнообразяваме вкусовете по наше желание. Ние предлагаме не толкова драстични мерки, нормално е да отслабнеш ако караш само на течности.

Диета със зелева супа: Звучи гадно и е гадно и на вкус, но ефекта е видим върху Сара Мишел Гелар.

Да ядеш като птичка: Това е принципа, който спазва Виктория Бекам. Тя поемала само ягоди, соеви кълнове, марули и по 2 чаши шейк от водорасли.

Диета със сурова храна: Деми Мур приемала храната само в суров вариант, включително и месото. До колко това е полезно може да се поспори.

Диета с ледени кубчета: Принципът е прост, за да залъжете глада си сдъвквате няколко кубчета лед. Това е диета предложена от Рене Зелуегър.

Диета с бисквити: Ето това вече звучи добре. Не бързайте да се радвате, че може да ядете колкото искате бисквитки и да слабеете. Номера, предложен от Ким Кардешиан, е да заместите по едно от яденетата за деня с 2 бисквити.

Лилава диета: Марая Кери ядяла само лилави плодове и зеленчуци като грозде, патладжан, сливи и цвекло.

Няма коментари: