ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Джони Холидей в изкуствена кома..

Джони Холидей е бил поставен от лекарския екип в състояние на изкуствена кома, съобщи прес-аташето на легендарния поп- и рок-певец.

Лекарското решение е било продиктувано от тежкото следоперативно състояние на Холидей.

Както е известно, френският изпълнител бе хоспитализиран на 7 декември в болницата Cedars Sinai в Лос Анджелис заради инфекция вследствие операция от херния, направена му в Париж на 26 ноември.

В Ел Ей на 66-годишния Холидей му бе направена втора операция, но очевидно резултатите от нея сега-засега не са според очакванията или най-малкото са неясни дори за лекуващия екип.

Първоначално бе съобщено, че "положението е под контрол", но впоследствие лекарите са преценили, че на този етап за организма на пациента ще бъде по-добре, ако бъде поставен в състояние на изкуствена кома.

Цяла Франция следи със затаен дъх състоянието на своя любимец, в това число и президентэт на страната Никола Саркози, който, непосредствено преди Холидей да бъде поставен в изкуствена кома, заяви, че "си бил отдъхнал" след първоначално оповестената информация, че втората операция е била успешна.

lifestyle.bg

Няма коментари: