ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Неизлечима болест направи британски негър светлокож...


Тъмнокож жител на Великобритания стана светлокож в резултат на заболяване, предизвикващо депигментация, съобщи в. "Дейли мейл".

Люк Дейвис започнал да "изсветлява" на 5-годишна възраст. Когато станал на 35 години, кожата му вече била изцяло бяла. Дейвис смята, че изглежда съвсем бял и благодарение на новия цвят на кожата му животът му е станал много по-добър. Дейвис е роден в Дъблин през 1965 г. в семейството на нигерийски студент, следвал геология, и бяла жена.

На 3-месечна възраст попаднал в приют, където се сблъскал с много проблеми заради цвета на кожата си. На 5-годишна възраст започнал да се променя цветът на някои части на тялото му, докато не изсветлял целия.

На 11 години в Лондон медици открили, че страда от неизлечима кожна болест. Дейвис е работил в лондонски магазин за месо, където през 1983 година срещнал бъдещата си съпруга Стефани.

След две години двамата сключили брак. Родили им се две момичета. Дейвис казва, че нищо не го радва така, както фактът, че децата му са с бяла кожа. Сега и той самият е с такъв цвят.

Единственото тъмно петно, което е останало на тялото му, се намира на горната част на гърба му.
actualno.com

Няма коментари: