ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Тайната на добрият секс се крие в лубрикантите


Понякога се случва да се появи необходимост от ползване на лубриканти. Ако това се случи може да видите, че има и много плюсове за още по-добър секс.

Лубрикантът е най-бързият, най-лесният и най-ефективният начин за справянето със сухотата във влагалището и болезненото триене при сексуален контакт. А това може да помрачи настроението и на двамата партньори.

При прием на лекарства, променливо ниво на хормоните, раждане, кърмене, стрес, интензивни физически натоварвания, менопауза, консумацията на алкохол или богатата на сол диета, естественото овлажняване може да е намалено и дори да липсва, което прави сексуалния акт болезнен. Тук идва помощта на лубриканта. Той е задължителна и неизменна част при аналния секс. Не само улесняват проникването, но и предпазват от наранявания и прочие.

Съществуват няколко вида овлажнители, но най-разпространените са на водна основа. Това е защото допълват естественото състояние на влагалището. Те са абсолютно безопасни за употреба с презервативи, тъй като не увреждат латекса както овлажнителите на маслена основа лубриканти.

По принцип тези смеси не са създадени, за да изместят даденото ни от природата, а да направят миговете, водещи до болезнен сексуален контакт, по-приятни и незабравими.
lekar.bg

Няма коментари: