ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Импотентен заради джиесема...


Импотентността е най-малкият проблем, който можете да си докарате, ако прекалявате с разговорите по мобилния. Продължителното излагане на силното електромагнитно лъчение доказано води до стерилитет, уврежда сперматозоидите, а при жените – и до аборти. Това не е шега! Заради джиесема може да останете без поколение.

Според специалист най-вредно било лъчението, докато набираме на номера, когато телефонът си търси клетката на мобилния оператор. Тогава се повишава температурата на меките тъкани в мозъка. При разговор повече от две минути по телефона или при чести обаждания организмът трайно се уврежда. Сред болестите, които се причиняват от клетъчните телефони са още и Паркинсон, Алцхаймер, парализа, рак или мозъчен тумор.

При мъжете негативното влияние върху подвижността и оплодителната способност на сперматозоидите се обяснява с носенето на телефона в джоба. Нощем пък повечето хора имат навика да спят с джиесема до главата, защото сутрин се будят от неговата аларма. Масово обаче не знаят, че това може да ги убие. Специалисти твърдят, че повечето от туморите, открити на пациенти, били локализирани вдясно, където държим слушалаката на телефона.

Вече има много доказани случаи на хора, заболели от рак, заради монтирана мобилна клетка, близо до дома им. Не веднъж са били подавани и жалби за отстраняване на такива клетки, но операторите правят всичко възможно, за да се задържат на пазара.

Затова специалисти съветват да се говори по телефона не повече от 1-2 минути. Следващият разговор да е поне след 40 минути. Джиесемът като цяло да стои далеч от тялото, най-добре да се използва хендсфри. Разговори при лоша връзка и при пътувания с висока скорост задължително да се избягват - излъчването е по-голямо.

Същото се отнася и за компютъра – в никакъв случай той не бива да е позициониран в спалнята. Старите модели монитори излъчват поне на 50 см откъм задната си част. Продължителното излагане на силното електромагнитно лъчение, което е с високи честоти и висок интензитет, предизвиква стрес, безсъние, мигрена, загуба на памет,
проблеми с кожата, бързо отслабване или напълня-ане, сърдечно-съдови заболявания.

Няма коментари: