ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Как да се предпазим от енергийни вампири

Това, че съществуват енергийни вампири, едва ли е новост за някого. И едва ли има човек, който да не е попадал на такъв - най-често някой колега или роднина, който буквално изпива силите на всеки, който се окаже в близост до него.
Енергийните вампири не изсмукват енергията нарочно, просто те имат малък запас от енергия и се зареждат от другите хора. Човекът с високо ниво на енергия предава част от нея на този с по-ниско ниво.
Не е необходим физически допир, това се случва при докосването на аурите на хората. Аурата е защитен екран, който предпазва човека от чуждо поле.
Но тя има и друга функция. Когато човек проявява интерес към нещо, аурата му се отваря, за да се опита да всмуче част от това нещо. Точно това свойство на аурата позволява на хората да се зареждат с енергия от природата.
Интуитивно е това усещане за енергийния вампир и първата му задача е да привлече вниманието ви. Но за да се зареди с енергия, вампирът има нужда от вашата раздразнителност, гняв или страх.
Почти във всеки колектив има човек, който сякаш е програмиран да създава конфликти. След конфликтната ситуация, която е съсипала нервите на повечето хора в помещението, вампирът е усмихнат и щастлив.
Това е, защото се е заредил с енергия. Енергийните вампири нямат приятели. Подходът им винаги е един и същ: привличане на вниманието и предизвикване на отрицателни реакции у жертвата.
Не се оставяйте енергийния вампир да ви докара до състояние на тревожност или гняв. А ако ситуацията е извън контрол, представете си, че сте покрити със стъклен похлупак.
Всяка сутрин, с цел предпазване от енергийни вампири, взимайте топъл душ. Затоплянето на тялото изравнява енергиите му. Завършете душа с ледена вода.
Източник: sanovnik.bg

Няма коментари: