ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Носовете издават характера на човека ..


Освен за залавянето на опасни престъпници различните типове носове издават и характера.

Островърхият нос предполага мил и любезен човек, който обаче не се притеснява да показва характер. Притежателите на такива носове са големи оптимисти и обичат да подкрепят близките и приятелите си в техните начинания.

Да показват любовта си не им е никак чуждо, а безкрайният им ентусиазъм очарова околните, пише Стандарт. Винаги са отворени за новото, включително и на сексуалното поприще. Хората с островърхи носове обаче се справят изключително добре с брака. Техен виден представител е секссимволът Мерилин Монро.

Хората с орлов нос сами си правят пътека в живота. Те не обичат да следват тълпата. Не им е необходимо чуждото одобрение и често се бунтуват съвсем открито. От всички 6 вида индивидуалности, определяни според носа, именно хората с орлов нос са най-малко склонни да обръщат внимание на чуждото мнение. Обичат да преследват собствените си цели, а най-щастливи са, когато успеят да ги постигнат. Пример за това е легендарният Джон Ленън.

Класическият прав нос, по-известен като гръцки, издава вдъхновяваща персона, винаги готова за действие. С изключителните си организационни умения тези хора са добри лидери по време на криза. Те не се панират, а започват да мислят логично за следващия си ход. Притежателите на гръцки нос умеят да прикриват емоциите си, което ги прави добри измамници. Такъв нос има адмирал Лорд Нелсън, чиито победи, отдаденост и саможертва дават път на британското морско господство.

Острият леко закривен римски нос е характерна черта на лидерите. Той предупреждава за силна личност, която обаче далеч не е импулсивна. Точно обратното - хората с такъв нос добре премерват всяка своя крачка или дума. Те не прибързват с вземането на решения и умеят да вдъхновяват околните. Изключително добри организатори, собствениците на римски нос много рядко показват агресия. С подобен нос може да се похвали американският президент Ебрахам Линкълн.

Друг държавен глава на САЩ - настоящият Барак Обама, пък е прекрасен пример за нубийски нос. Дълъг и широк в основата си, той подсказва, че човекът срещу вас е идеен и страстен. Те винаги търсят нови подходи за решаване на проблемите и жадуват за промяна. Хората с нубийски нос са непредубедени, любопитни и обичат да изразяват емоциите си. Това ги прави изключително харизматични и привлекателни за околните. Понякога обаче емоциите вземат връх и те избухват.

Последният тип - чипият нос, казва за притежателя си, че е находчив и остроумен. Чипоносковците мислят и реагират бързо, понякога твърде бързо и това води до прояви на агресия. Според учените обаче те са изключително внимателни към половинките си. Такъв е и легендарният боксьор Мохамед Али.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ха-ха, не знаете, да ви кажа -- на Мохамед Али носът като по-млад е бил орлов бе хора! :-)

Анонимен каза...

негър с орлов нос? Щом казваш...... :D

Анонимен каза...

Негър с орлов нос? Щом казваш..... :D