ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Американска клиника за 1 млн. евро отвори врати в София

11 кабинета ще лекуват пациентите с най-новите открития в областта на медицината в Бизнес парк София.
Юнайтед Медикал ДКЦ отвори своите врати днес след празнично откриване. В центъра ще се провеждат консултации, диагностика и лечение на болести в областта на нефрологията, кардиологията, уши нос гърло, офтамологията, дерматологията, ехография, гинекология и др.



Директорът Андрей Марков обясни пред Frognews.bg, че стойността на проекта е 1 млн. евро, предоставени изцяло от клона на фирмата в САЩ и Австрия. „Всички апарати, с които разполагаме са съобразени с последните технологични открития. Юнайтед Медикал ще работи със здравната каса, както и с всички останали здравноосигурителни звена.”, добави Марков.

За пациентите, които не плащат здравни вноски ще се взимат пари, както в останалите подобни центрове. Гордостта в клиниката е ултрамодерният апарат за диагностициране на стреса и спиране на цигарите. Пациентите ще имат възможност да използват и най-модерната машина за лечение на очни проблеми. Андрей Марков каза още, че в клиниката има специалисти, които могат светкавично да отреагират на случаи с така нашумелия вече и у нас вирус на свински грип А(Н1N1).
Frognews.bg

Няма коментари: