ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

В името на размера...



Въпросът за "онзи" размер винаги е актуален. Медицината, мъжете и жените от край време са в спор за това кое е малко, кое - средно и кое минава за голямо, когато става въпрос за мъжката "гордост".
И открай време не е ясно колко точно са 19 сантиметра. Заради което се смята, че жените не можели да паркират. И както те лягат под ножа за по-големи гърди, така и мъжете започнаха да го правят в името на потенността си.


Финансовата криза никак не е засегнала желанието на българките да се тунинговат със силиконови бюстове. Нито това на мъжете у нас, които са готови да легнат под ножа за няколко сантиметра "гордост" отгоре, категорични са специалистите.
За година и половина 39 мъже си удължиха пениса си при нас, отчетоха от пловдивската клиника по пластична, естетична и реконструктивна хирургия "Симетрия".
Обикновено пациентите са млади, но има и мъже на по 50 години, които се решават на интервенцията, обясни хирургът д-р Ангел Енчев.
Досега опертивното удължаване на мъжката гордост у нас беше табу. Хората като че ли бяха наплашени от недобрия опит, който имаше в България в началото на тези операции, смята той. Изглежда обаче, че нещата започват да се разчупват и в Пловдив вече чакат 40-ия мераклия, който да добави няколко сантиметра. Иначе официална статистика за страната няма. Неофициална също, защото голямата част от естетичните и пластични хирурзи у нас избягват да говорят за екзотичните засега манипулации.
Други са скептични към това дали удължаването му не може да наруши ерекцията.
Иначе у нас тя струва от 3000 до 4500 евро, а възстановителният период е 12 дни. След месец пациентът вече може да прави секс с чисто новите си размери, които могат да нараснат с 4-5 см. Такава операция обаче се прави само на мъже, които имат медицински показания за това, категорични са лекарите. Разбира се, като стане дума за размер, отново съществуват различни стандарти. От 8 до 12 см в ерекция размерът се счита за малък и пациентът може да бъде опериран, казва д-р Енчев.
Следва средната категория от 13-17 см, и категорията "голям", която обхваща всичко нагоре. При последните две лекарите не могат да направят операцията, дори при желание от страна на пациента.
Според други медицински изследвания пък 10 см в ерекция е дължина в нормата и не се нуждае от корекции. Да мислят за увеличаване на пениса си могат само мъже, чийто пенис е дълъг 4 см. в спокойно състояние и 7,5 в еректирало, твърди пък известният руски сексолог Игор Кон. Според немския хирург Хармут Порст голяма част от мъжете, които търсят такава помощ измислят проблемите си - "Към нас понякога се обръщат и мъже, чиито пениси надвишават 16 см. - това е почти горната граница на нормата", обяснява той. Българският опит показва, че след операцията, мъжете с увеличен размер започват да водят много по-пълноценен живот. Нашите наблюдения показват, че до този момент те обвиняван дори родителите си за това, че са ги създали с малък пенис. Обвиняват приятелките и съпругите си за това, че не могат да ги задоволят. След операцията стават дори по-работоспособни, защото грижата им отпада, а сексуалният и социалният им живот се подобрява, обясняват специалистите.

Удължаването

става за сметка на освобождаването на члена и изтеглянето му надолу след прерязване на връзката между него и срамната кост и пластика на кожата. Средното удължаване е около 1,5- 2 см, но може да стигне и 5. Белегът е отлично скрит, а анестезията е обща. Една седмица след операцията пациентът започва да разтяга члена посредством тежест (около 4 кг) няколко пъти на ден в продължение на 2 месеца.

Удебеляването

- в основата му стои липофилингът- вземане на мастна тъкан от различни места на тялото и последващото й инжектиране подкожно по протежението на члена. Получава се натурален ефект, но с течение на времето част от автотрансплантанта се абсорбира, което налага повтаряне на процедурата.


ТЪРСИ СЕ ДЕЙВ

Дейв - така се казват най-надарените мъже във Великобритания. Резултатите от допитване, направено сре 1000 жени на Острова показват, че в челната десетка попадат именуващите се Пол, Стив, Джеймс, Марк, Робърт, Крис, Анди, Ричард и Дан. Дамите обаче проявили добрината си, като споменали и едни други имена, но в черен списък с обратен знак. Според анализите им най-зле откъм сантиметри били мъжете с име Рей, Брайън, Найджъл, Франк, Кийт, Джереми, Джош, Бари, Денис и Ник.

ОБНАДЕЖДАВАЩИ ФАКТИ

1. Пенисът на съвременния мъж е два пъти по-дълъг, отколкото у неговите първобитни предци: първоначално размерът на този орган рядко е превишавал 5-6 см. - казва берлинската антроположка Тина Вайзе. - Смята се, че значителна роля за увеличаването му е изиграло изправянето на фигурата. Това освободило скритата в тялото част от пениса. Женските полови органи не са претърпели съществени изменения - те и досега са разчетени за къси. 2. Отслабването води до увеличаване на размера. Логиката - когато се топят мастните образувания около основата на пениса, дължината му видимо нараства - по-точно с около 2.5 см. на всеки 15 свалени килограма. 3. Мъжете, които вярват, че имат по-големи пениси, са по-доволни от външния си вид като цяло, в сравнение с онези, които смятат, че имат малки пениси 4. Някои аскети-индуси връзват тежести на пениса си и го разтягат до дължина над 30 5. Дължината на пениса в спокойно състояние няма пряка връзка с размера му в ерекция.
sanus.bg

Няма коментари: