ЗДРАВНИ НОВИНИ

ЗДРАВЕ Headline Animator

Диета-чудо пощури света! Ядеш всичко, само дишаш правилно! Вижте как!

Революционна диета, в която слабееш без да се лишаваш от никаква храна, пощури света! Режимът дойде от Япония и се гради на прост принцип - правилно дишане и най-вече къси вдишвания и дълги издишвания!
Иновативният начин за отслабване е патент на бившия актьор Мики Риосуке, който я открил по случайност и отслабнал с нея 12 килограма за 7 седмици. Методът за сваляне на килограми не изисква големи усилия. Необходимо е само веднъж дневно да се правят къси вдишвания и дълбоки издишвания в продължение на 2 минути. Риосуке уверява бъдещите си последователи, че са необходими не повече от 2 до 5 минути дихателни упражнения дневно, за да се почувстват бързи резултати. Самият той се вталил с 13 сантиметра.
Методът му се нарича Long Breath Diet и бил открит по случайност. Г-н Риосуке практикувал дихателни упражнения, за да се отърве от силни болки в гърба. Докато разработвал тези техники, той установил, че значително отслабнал. По метода проба-грешка той стигнал до онова дишане, което сваляло най-много килограми.
Техниката се състои в следното. Стягане на седалищните мускули и изнасяне на единия крак напред, докато тежестта на тялото се поема от другия.
 При това положение трябва да се вдиша за три секунди, като се повдигат ръцете над главата. Следва издишване при напрягане на всички мускули в продължение на 7 секунди.
pik.bg

 

Няма коментари: